0
Το καλάθι είναι άδειο

Ο τέλειος Espresso ΧΩΡΙΣ μηχανή

07/04/2017
από Admin Admin

Όλοι επιθυμούμε να έχουμε μια μηχανή espresso στο σπίτι μας αλλά είναι γεγονός ότι δεν είναι εφικτό για όλους. Παρόλα αυτά βρήκαμε τρόπο να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ με μια απλή καφετιέρα χειρός.

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι τα εξής: νερό και αλεσμένο espresso. H χειροκίνητη καφετιέρα κυμαίνεται από 12 έως 20 ευρώ και συνήθως η δοσολογία αναλογεί σε 3 με 6 φλιτζάνια. Είναι απλή και παράγει τον κλασσικό espresso. Μπορείτε να την βρείτε στην
αγορά ζητώντας μια απλή χειροκινητη καφετιέρα espresso. 

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή.

Αρχικά γεμίζετε με νερό ελάχιστα πιο κάτω από τη βαλβίδα.

Στη συνέχεια τοποθετείτε το φίλτρο πάνω και βάζετε τον αλεσμένο καφέ.

Έπειτα το βιδώνετε καλά και το βάζετε να βράσει.

Μόλις βράσει ανεβαίνει ο ατμός και το νερό προς τα πάνω και έτσι δημιουργήσατε τόσο εύκολα και γρήγορα ένα ζεστό και ωραίο εσπρέσο.

Εναλλακτικά εάν επιθυμείτε ένα παγωμένο freddo cappuccino, σας έχουμε την καλύτερη λύση για αφρόγαλα!

Ζεστάνετε το γάλα στο μπρίκι μέχρι να αχνίσει και στη συνέχεια το αδειάζετε σε ένα ψηλό ποτήρι. Με ένα απλό μιξεράκι του καφέ χτυπάτε το αφρόγαλα για 25-30 δευτερόλεπτα ανεβοκατεβάζοντας το.

Σας προτείνουμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις ταμπλέτες espresso που είναι εξίσου απολαυστικές με πλούσια και ισορροπημένη γεύση espresso. Υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μπορείτε να τις βρείτε στην καρτέλα κάψουλες-ταμπλέτες, ταμπλέτες espresso

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας!

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave