Καφές Espresso Izzo Napoletano 1000g σε κόκκους
Ο καφές Izzo Napoletano καβουρδίζεται αργά και με χρήση συγκεκριμένων παραδοσιακών τεχνικών, με σκοπό την μείωση της οξύτητας και την ανάδειξη των αρωμάτων. Η διαδικασία γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γυαλιστερούς κόκκους, που προδίδουν τη συγκεκριμένη τεχνική καβουρδίσματος, η οποία λόγω της πολυπλοκότητάς της εφαρμόζεται πια από ελάχιστους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Izzo Napoletano είναι η κρεμώδης, λεία, ελαφρώς πικάντικη και γεμάτη γεύση και η υπέροχη κρέμα στο φλιτζάνι. Η πρακτική και μοντέρνα συσκευασία προσφέρει ελεγχόμενη ατμόσφαιρα και συνιστάται για εκείνους που ψάχνουν για συνεχώς φρέσκα και αρωματικά προϊόντα με αμετάβλητο άρωμα.
Άρωμα:
Ένταση:
Σώμα: