ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 88 10 717
0

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τα κομψά Lavazza Stands!

H ποιότητα της Lavazza δε χρειάζεται συστάσεις! Με παρουσία στο χώρο του καφέ που ξεκινά από το 1895, το όνομα Lavazza δεν είναι μόνο εγγύηση ποιότητας, μα είναι και σχεδόν συνώνυμο του espresso. Το θρυλικό brand έχει όντως κατορθώσει να είναι «ο αγαπημένος Ιταλικός Καφές», όπως ισχυρίζεται άλλωστε και το μότο της.

 

Η διάθεση προϊόντων Lavazza είναι απαραίτητη για κάθε έμπορο που θέλει να προσφέρει στους πελάτες του ποιοτικό καφέ espresso. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης (μίνι μάρκετ, κατάστημα ψιλικών) και από την εξειδίκευσή της (κατάστημα τροφίμων, κατάστημα ειδών καφέ) η διάθεση προϊόντων καφέ Lavazza αποτελεί μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση, τόσο από πλευρά πωλήσεων όσο και από πλευράς ικανοποίησης πελατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Coffees.gr εξασφάλισε μοναδικά, πρακτικά χάρτινα Lavazza Stands για όσους επαγγελματίες θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχείρησή τους, Με τα χάρτινα Lavazza Stands, τα προϊόντα ξεχωρίζουν, γίνονται περισσότερο ελκυστικά και δηλώνουν την παρουσία τους χωρίς να χρειαστεί κάποια άλλη κίνηση. Διατίθενται εντελως δωρεάν με την αγορά συγκεκριμένων ποσοτήτων αλεσμένου καφέ και καψουλών για μηχανές Nespresso, δεν απαιτούν συμβόλαια και δεσμεύσεις και ταιριάζουν εύκολα σε  κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Lavazza Stands:

 - Διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (μικρό & μεγάλο)
 - Πανεύκολα στη μεταφορά, τη συναρμολόγηση και την αποθήκευση.
 - Από χοντρό χαρτόνι, ανθεκτικά και κατάλληλα για κάθε χώρο.
 - Κατάλληλα για συσκευασίες αλεσμένου καφέ 250gr & για συμβατές κάψουλες Nespresso
 - Ιδανικά για κάθε επιχείρηση που διαθέτει προϊόντα Lavazza (Μίνι Μάρκετ, Καταστήματα Ψιλικών, Καταστήματα Ειδών Τροφίμων, Καταστήματα Ειδών Καφέ κλπ)
 - Διαθέσιμα χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις

 

 

 

 

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τα Lavazza Stands;

Τα Lavazza Stands είναι διαθέσιμα με την αγορά προϊόντων Lavazza από το ηλεκτρονικό ή το φυσικό κατάστημα Coffees.gr, ως εξής:

 - Μεγάλο Stand: 3 κιβώτια αλεσμένου καφέ 250g (60 τεμάχια) + 2 κιβώτια κάψουλες για μηχανές Nespresso (20 τεμάχια)
 - Μικρό Stand: 1 κιβώτιo αλεσμένου καφέ 250g (20 τεμάχια) + 1 κιβώτιo κάψουλες για μηχανές Nespresso (10 τεμάχια) 

 

Ενδιαφέρεστε να τοποθετήσετε Lavazza Stands και Προϊόντα Lavazza στην επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.88.10.717 ή μέσω email στο orders@coffees.gr για να συζητήσουμε για την επιχείρησή σας!