0
Το καλάθι είναι άδειο

Απόκτηση επαγγελματικής μηχανής καφέ με χρησιδάνειο

Η δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής μηχανής καφέ μέσω χρησιδανείου απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία), δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους ποιοτικό καφέ, με την εγγύηση κορυφαίων εταιρειών.

Είτε είστε επαγγελματίας που ξεκινά τώρα την επιχείρησή του, είτε δραστηριοποιείστε ήδη στο χώρο της εστίασης και φιλοδοξείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας καφέ μοναδικής ποιότητας, καλέστε μας προκειμένου να συζητήσουμε τις λύσεις χρησιδανείου που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Αποκτώντας την επαγγελματική σας μηχανή εσπρέσο μέσω χρησιδανείου, διασφαλίζετε πως οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν σταθερής ποιότητας καφέ. Αφήστε μας να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας εντελώς δωρεάν στο δικό σας χώρο, προκειμένου να είστε σίγουροι πως ο καφές που σερβίρετε είναι πάντοτε αυτός που αξίζουν οι πελάτες σας. Εξειδικευμένοι τεχνικοί θα βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε ανάγκη σέρβις, ώστε η μηχανή εσπρέσο που διαλέξατε να αποδίδει πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις χρησιδανείου, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2108810717 ή να αφήσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

 
Οι προτάσεις χρησιδανείου απευθύνονται σε επαγγελματίες με κατανάλωση τουλάχιστον 270 kg εσπρέσο (σπυρί) ετησίως.

 

 

Με την αποστολή αυτής της φόρμας αποδέχομαι την εγγραφή μου και την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων μου όπως περιγράφεται στους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Coffees.gr
Πληκτρολόγησε τους χαρακτήρες που βλέπεις στην εικόνα παραπάνω.