Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 88 10 717
0

Ποιοι είμαστε

Καλωσήρθατε στο Coffees.gr! 

 

Το Coffees.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 και μέσα από μια πορεία δεκαπέντε ετών έχει κατορθώσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μακροβιότερα και πιο δημοφιλή e-shop στην ελληνική αγορά του καφέ.  

Εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες πελάτες λιανικής σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά διαθέτοντας και ένα ευρύ πελατολόγιο πελατών χονδρικής (ξενοδοχεία, καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις εστίασης), το Coffees.gr αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές αγοράς για ό,τι σχετίζεται με τον κόσμο του καφέ.  

Στο Coffees.gr θα βρείτε τα γνωστότερα Ιταλικά brands espresso, μαζί με ποιοτικές επιλογές καφέ από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ένα πλήθος συνοδευτικών προϊόντων που σκοπό έχουν να κάνουν την απόλαυση του καφέ ακόμα μεγαλύτερη. Το Coffees.gr διαθέτει επίσης όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί ένας λάτρης του καφέ, όπως μηχανές espresso, μύλους άλεσης και κάθε λογής αξεσουάρ 

To Coffees.gr προμηθεύεται όλους τους καφέδες που διαθέτει είτε από τις εταιρείες παραγωγής τους, είτε από πιστοποιημένους διανομείς και αντιπροσώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιλέγοντας καφέ από το Coffees.gr μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι πως έχετε επιλέξει γνήσιο, αυθεντικό καφέ καθώς και πως η ποιότητα και η γεύση του θα είναι πάντα σταθερές, χωρίς διακυμάνσεις.

Η έδρα της επιχείρησης, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αδμήτου 12, επί της Πλατείας Αττικής και εξυπηρετείται από δύο σταθμούς μετρό, αλλά και λεωφορεία, ενώ το φυσικό μας κατάστημα λιανικής βρίσκεται ακριβώς δίπλα, στην οδό Αδμήτου 8.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και οι προσιτές, χαμηλές τιμές είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Coffees.gr απολαμβάνει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών κάθε μήνα.

Τον Οκτώβριο του 2021, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Coffees.gr κατέκτησε το Bronze Award στα e-volution awards 2021 για την κατηγορία "Food & Drink".

 

Γνωρίστε μας καλύτερα!