0
Το καλάθι είναι άδειο

Shakerato : η Ιταλική εκδοχή του Freddo Espresso!

23/05/2019
από Admin Admin

Μπορεί ο Freddo Espresso να είναι ελληνική εφεύρεση και να μονοπωλεί τα ελληνικά καλοκαίρια, όμως και στην πατρίδα του espresso υπάρχει ένας αντίστοιχος παγωμένος καφές: ο Shakerato!

Τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε απολαυστικότερο καφέ από μια French Press;

22/05/2019
από Admin Admin

Όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε εξοπλισμό, αρκετοί καφελάτρες καταφεύγουν σε μια απλή και χειροκίνητη μηχανή, την French Press. Με μερικές απλές συμβουλές, ο καφές που παράγεται από την French Press μας μπορεί να γίνει πιο απολαυστικός.

12 + 1 επαγγελματίες αποκαλύπτουν τα μυστικά για μια επιτυχημένη καφετέρια!

20/05/2019
από Admin Admin

Μια καφετέρια, αλλά και γενικά μια οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης, έχει τις δικές της, ξεχωριστές προκλήσεις. 13 επαγγελματίες βοηθούν baristi και επιχειρηματίες με απλές, πρακτικές συμβουλές.

Esponjado de Café, μια δροσερή μους με καφέ από την Κολομβία

15/05/2019
από Admin Admin

Ανάμεσα στα επιδόρπια που μπορεί να φτιάξει κανείς με καφέ, μια παραδοσιακή συνταγή από την Κολομβία υπόσχεται μια ανάλαφρη και δροσερή μους, με έντονη και αναζωογονητική γεύση!

Πώς πρέπει να είναι τα σωστά φλιτζάνια για εσπρέσο;

14/05/2019
από Admin Admin

Όσο καλός και να είναι ο εσπρέσο που ετοιμάζουμε, συχνά ξεχνάμε να δώσουμε την πρέπουσα σημασία σε ένα σημαντικό θέμα: το σερβίρισμά του.

Τι σημαίνει ότι ένας καφές είναι καφές "Δίκαιου Εμπορίου";

13/05/2019
από Admin Admin

Κοιτώντας μια συσκευασία καφέ, πέρα από τη μάρκα του ή τη σύσταση του χαρμανιού του, το μάτι συνήθως σταματά και σε μια σειρά από πιστοποιήσεις. Τι είναι η περιβόητη πιστοποίηση «Fair Trade»;

Εύκολα και νόστιμα ροφήματα κρύας σοκολάτας, με την Monbana Ice!

10/05/2019
από Admin Admin

Όλοι αγαπούν μια πλούσια σε γεύση, βελούδινη και απολαυστική σοκολάτα. Πόσο εύκολο είναι να απολαμβάνουμε κρύα ροφήματα με πραγματική σοκολάτα;

Πώς μπορούμε να έχουμε καλύτερο καφέ με ένα Moka Pot;

08/05/2019
από Admin Admin

Αν και βρίσκεται  σε αρκετά σπίτια, αρκετοί καφελάτρες παραπονιούνται για την ποιότητα του καφέ που παράγει το Moka Pot τους. Υπάρχουν τρόποι να τον βελτιώσουμε;

Συχνές απορίες για τις καφετιέρες Pour Over – και οι απαντήσεις τους!

06/05/2019
από Admin Admin

Απλή και ταυτόχρονα πολύπλοκη, σύγχρονη και την ίδια στιγμή νοσταλγική, γεμάτη στυλ αλλά και γεμάτη ουσία: η εκχύλιση Pour Over κερδίζει συνεχώς έδαφος ανάμεσα σε όσους έχουν πραγματικά απαιτήσεις από τον καφέ τους.

Black Forest Mocha, καφές και γλυκό σε ένα ποτήρι

02/05/2019
από Admin Admin

Σαν λάτρεις του καφέ, αγαπάμε την αυθεντικότητα, αλλά αγαπάμε και τους πειραματισμούς. Τι θα συμβεί αν προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τον παγωμένο καφέ με ένα δημοφιλές επιδόρπιο;