0
Το καλάθι είναι άδειο

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Coffees.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικούς τραπεζικούς οργανισμούς σε διαφορετικούς οργανισμούς (πχ. από τράπεζα Πειραιώς σε τράπεζα Εθνική) περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας και σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλώ να μας στείλετε με Fax στο 210 8810717 τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 8810717 για να μας ενημερώσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση ή μέσω e-mail στο info@coffees.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK EFG
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0625.64.0200204036
ΙΒΑΝ: GR75 0260 6250 0006 4020 0204 036
BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: Απόστολος Λούπας


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 6909-141374-478
Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR21 0171 9090 0069 0914 1374 478
BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Απόστολος Λούπας

 

  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από τις τράπεζες EUROBANK EFG και ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Delta Pay της ALPHA BANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Coffees.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το Coffees.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.

Άτοκες Δόσεις:

Για τη καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως ελέγξετε εάν η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων Δόσεων.

Δόσεις:

  • 51€ - 250€ 2 Άτοκες Δόσεις
  • 251€ - 1000€ 4 Άτοκες Δόσεις
  • 1001€ και άνω 6 Άτοκες Δόσεις


Κόστος μεταφορικών

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή μαζί με το κόστος της αντικαταβολής: 3,90€

Κόστος για την αντικαταβολή: 1,90€

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 2,00€

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα: 2,00€

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ισχύει για δέματα έως 10 κιλά.

Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 500€, η αγορά σας μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα.

Αποστολές στην Κύπρο

Για τις αποστολές στην Κύπρο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έξοδα αποστολής παρακάτω:

  • Έως 4 κιλά – 9,90€
  • Από 5 έως 9 κιλά – 18,60€
  • Από 10 έως 14 κιλά – 27,30€

Η παράδοση είναι 7+ ημέρες.

Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές με επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο εάν αγοράσετε προϊόντα ίσης αξίας και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τις κατηγορίες τροφίμων όπου επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές.