Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 88 10 717
0

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Coffees.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

  • Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται για οικιακές και επαγγελματικές μηχανές espresso και φίλτρου καθώς και πως δεν υποστηρίζεται η χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. 

 

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό παραγγελίας. 

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικούς τραπεζικούς οργανισμούς σε διαφορετικούς οργανισμούς (πχ. από τράπεζα Πειραιώς σε Εθνική Tράπεζα) περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής - εμβάσματος, πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει καθυστέρηση στην ταυτοποίηση της κατάθεσης, η οποία μπορεί να φτάσει ως τις τρεις εργάσιμες ημέρες.

 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίας σας, είναι οι ακόλουθοι : 

 

EUROBANK EFG 

Αριθμός Λογαριασμού : 0026 0615 93 0200 203087
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR94 0260 6150 0009 3020 0203 087
Δικαιούχος: COFFEES-ΑΛ.GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 69 0914 4928 814
IBAN: GR93 0171 9090 0069 0914 4928 814
Δικαιούχος: COFFEES-ΑΛ.GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

  • Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήμα ασφαλείας ePos Paycenter της τράπεζας Eurobank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Coffees.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το Coffees.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.

Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 500€, η αγορά σας μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

Άτοκες Δόσεις:

Για τη καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως ελέγξετε εάν η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων Δόσεων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η αγορά με άτοκες δόσεις είναι δυνατή μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και όχι μέσω του καταστήματος λιανικής.

 

  • Μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας PayPal, που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη, πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών. Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσόν της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών παράδοσης & αποστολής), χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προμήθεια κτλ. Σε περίπτωση πληρωμής με PayPal, ως διεύθυνση αποστολης χρησιμοποείται η διεύθυνση που χρησιμοποιείται στο PayPal.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν δεν υποστηρίζεται για οικιακές και επαγγελματικές μηχανές espresso και φίλτρου, καθώς και πως σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η σχετική προμήθεια προς την υπηρεσία παρακρατείται. Ακόμα, σε περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα, η πληρωμή μέσω PayPal γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

  • Μέσω Google Pay / Apple Pay

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας ακόμα ευκολότερα και πιο γρήγορα, επιλέγοντας Google Pay και Apple Pay. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε αποθηκευμένη την χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα σε μια από τις σχετικές εφαρμογές και η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει άμεσα, γρήγορα, σε ελάχιστο χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια.