0
Το καλάθι είναι άδειο

Αποστολή & παράδοση

Στο Coffees.gr προσπαθούμε πάντα να φτάνει ο αγαπημένος σας καφές στα χέρια σας γρήγορα και με ασφάλεια! Ωστόσο, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι:

- Οι εταιρείες courier έχουν αναλάβει μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
- Οι εταιρείες courier έχουν αναλάβει την διανομή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, η οποία εξυπηρετείται κατά προτεραιότητα.
- Οι διανομείς, παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται σχολαστικά, είναι περισσότερο ευάλωτοι και συχνά απουσιάζουν με νόμιμες άδειες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές ή μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών σας. Αντιμετωπίζουμε τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις με κατανόηση, σαν σημείο των καιρών, τουλάχιστον για λίγες ημέρες ακόμη.

Σας ευχαριστούμε πολύ - όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία στην οποία έχουμε βρεθεί.

 Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν. 


Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την Γενική Ταχυδρομική.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης. Αποστέλλουμε προϊόντα και στην Κύπρο. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To Coffees.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8.00 – 16.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 210 8810717. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

 

Κόστος μεταφορικών

Το Coffees.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή μαζί με το κόστος της αντικαταβολής: 3,90 €

Κόστος για την αντικαταβολή: 1,90 €

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 2,00 €

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα: 2,00 €

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ισχύει για δέματα έως 11 κιλά.

 

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 59 € 

Για παραγγελίες των οποίων το συνολικό ύψος είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 59 €, δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Το κόστος της παραγγελίας υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης, όπως αυτές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του coffees.gr. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας και ο τρόπος αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας αλλά και την διεύθυνση αποστολής.

Η προσφορά ισχύει για κάθε τρόπο πληρωμής. Για παραγγελίες άνω των 59 € που εξοφλούνται με αντικαταβολή, χρεώνεστε μόνο την επιβάρυνση της αντικαταβολής (1.90 €).

 

Αποστολές στην Κύπρο

Για τις αποστολές στην Κύπρο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έξοδα αποστολής παρακάτω:

  • Έως 4 κιλά – 9,90€
  • Από 5 έως 9 κιλά – 18,60€
  • Από 10 έως 14 κιλά – 27,30€

Η παράδοση είναι 7+ ημέρες.

 

Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές με επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο εάν αγοράσετε προϊόντα ίσης αξίας και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα προϊόντα που ο νόμος εξαιρεί από το δικαίωμα υπαναχώρησης (δείτε περισσότερα για την πολιτική αλλαγών & επιστροφών εδώ