Καφές Espresso Ingagi Guatemala La Senda 250g σε κόκκους
Specialty 100% Arabica Καφές από την Γουατεμάλα, από τη φυτεία La Senda, στα 1500 - 1900 μέτρα υψόμετρο, στην εύφορη ηφαιστειακή περιοχή Chimaltenango. Τα καφεόδεντρα ανήκουν στις ποικιλίες Caturra, Bourbon και Typica και οι καρποί, μετά την χειρωνακτική συλλογή, επεξεργάζονται με την υβριδική μέθοδο Mosto Champagne: οι καρποί υφίστανται ζύμωση για 96 ώρες, και τα υγρά που προκύπτουν χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση των κόκκων για ακόμα 120 ώρες, πριν οι κόκκου αφεθούν να στεγνώσουν στον ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικά πολύπλοκος καφές, με εξαιρετικά "φρέσκο" στόμα, διαυγή οξύτητα, νότες φρούτων όπως η φράουλα και τελείωμα που θυμίζει σαμπάνια. Ένας πειραματικός καφές που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά, ιδανικός για περιπετειώδεις ουρανίσκους.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις