Sale icons are gone, prices remain low as usual! Complied with FEK 35935/2023.
FREE shipping for purchases over 69 €
PHONE ORDERS 210 88 10 717
0
Click on the image to view it in larger size
See more products at:

Coffee Espresso New York Extra 100% Arabica with Original Jamaica Blue Mountain 1000g beans

NYXTRRBM
29.99    (33.89  inc tax )

Body:

Aroma:

Intensity:

Blend: 100% Arabica

See all characteristics
Available
Free Shipping for purchases over 69 €
+
Shipping Calculation
visa

DESCRIPTION

Coffee Espresso New York Extra 100% Arabica with Original Jamaica Blue Mountain 1000g beans

With several awards now consider one of the most distinctive in taste coffees for its exquisite blend of 100% Arabica beans, 5% of whic are authentic Jamaica Blue Mountain, the world's most expensive and luxurius coffee. The result is a wonderful coffee aroma with chocolate aftertaste with a flowery and delicate flavour.

CHARACTERISTICS

Body:

Aroma:

Intensity:

Blend:
100% Arabica
Size:
1000 gr
Product Type:
Coffee in beans
Origin:
  • Jamaica
Flavor Notes:
  • Milk Chocolate
  • Floral

YOU MAY LIKE IT

7.29    (8.24  inc tax )
Available
7.65    (8.64  inc tax )
Available
26.99    (30.50  inc tax )
Available
25.99    (29.37  inc tax )
Available
9.99    (11.29  inc tax )
Available
7.65    (8.64  inc tax )
Available
7.65    (8.64  inc tax )
Available
7.65    (8.64  inc tax )
Available

REVIEWS

4.22
18 κριτικές
83% of customers recommend this product for purchase
ANALYSIS OF RATING
5 STARS  
13
4 STARS  
0
3 STARS  
2
2 STARS  
2
1 STARS  
1
Pagina 1 from 4
Next  

The user

wrote:

Πολύ καλός καφές. Γλυκό χαρμάνι, ωραίο άρωμα, κάνει καλό σώμα. Γενικά πολύ τίμιος. Δοκιμασμένος για εσπρέσο και capuchino. Αν σαρεσει αυτός ο καφές θα πρότεινα και τον academia της hausbrandt
Was this comment helpful? 4 0

The user

wrote:

Πρόκειται για καφέ που απευθύνεται σε αυτούς που δε ψάχνουν κάτι απλό, είναι πολύπλοκος, πικρός αλλά αφήνει μια έντονη επιγευση που προσωπικά βρίσκω απολαυστική.
Was this comment helpful? 5 1

The user

wrote:

TERIS K. δεν μπορώ να πω έναν καφέ καλό ή κακό. Κι αυτό γιατί είναι θέμα γούστου. Γι αυτό και υπάρχουν τόσες ποικιλίες και τεχνικές επεξεργασίας. Προσωπικά, αν το σαιτ έλεγε τον βαθμό καβουρδίσματος που είχε ο καφές, δεν θα τον αγόραζα εξαρχής. Ο καφές είναι medium προς dark roast (πιο dark από τον illy) και πολλοί κόκκοι (γιατί υπάρχει ανομοιομορφία) ίσως να ξεφεύγουν από τα όρια του light french ψησίματος και μου βγάζει ότι μου έβγαζαν όλοι οι medium προς dark roast καφέδες που έχω δοκιμάσει. Έντονη γεύση, γλυκόπικρες νότες, καπνιστές ευωδίες που είναι φυσικό επακόλουθο του τόνου ψησίματος. Είναι γνωστό πως όσο εντείνεται ο βαθμός του καβουρδίσματος, τόσο εντονότερα γίνονται τα γευστικά συστατικά που οφείλονται στο καβούρδισμα, ενώ υποχωρούν οι ιδιαίτερες γεύσεις που οφείλονται στην ποικιλία του καφέ. Και αυτό δεν αρέσει σε όλους.
Was this comment helpful? 37 9

The user

wrote:

οι ποιο πολύ λετε ωραίος καφές,αλλα και ενα σεβαστό ποσό λεει το αντίθετο,το οποίο συμφωνώ,οταν λεμε κατι πρέπει να το στηρίζουμε και όχι μόνο μια απλή λέξη που λέτε κάποιοι..
πρώτα πρώτα θεωρώ σωστό να πούμε την μάρκα και το είδους μηχανης που εχουμε και το βαθμολογούμε,με τη ρύθμιση τον έχουμε κόψει και πως τον πίνουμε εσπρέσο με ζάχαρη η χωρίς για να ειναι ποιο αντικειμενική η βαθμολογία.
εγω τον πίνω σκέτο εσπρέσο η μηχανή μου είναι μια αυτόματη Saeco Philips την κοπή την έχω στην μέση και προς λεπτό,θερμοκρασία φυσιολογική
η γεύση του δεν με αρέσει εχει ιδιαίτερη γεύση οποτε για αυτο κάποιοι λετε ωραίος καφές,τωρα αν τον πίνεις με ζάχαρη γαλα κ.τ.λ τι να καταλάβεις,εχω δοκιμάσει αρκετά χαρμάνια και στην τιμή αυτη δεν τον προτείνω ασε που θεωρώ πως μοιάζει κάπως με το melitta monsooned malabar με τον οποιο με βούλωσε το στόμιο της καφετιέρας...
εσας που σας αρέσει σε τι κόψει το κάνετε???
το 3 εχει να κανει μήπως τον αδικώ με την καφετέρια μου και τος ρυθμίσεις μου,αλλιώς θα το έβαζα παρακάτω !
Was this comment helpful? 15 15

The user

wrote:

Δεν θα τον πρότεινα σε όσους συνηθίσει σε πιο ξανθά speciality χαρμάνια...
Was this comment helpful? 4 5

New post
Pagina 1 from 4
Next